Vi arrangerer dugnader lørdagene 4. og 11. september.
Lørdag 4. september kl 10 arrangeres det dugnad for å legge ned og støpe fundamentene til gapahukene. Ta med spade. Vi møtes kl 10 i krysset Øvre Reinsjøfjell / Reinfaret. De som deltar på dugnaden må være fri for koronasymptomer, og kan ikke være i karantene.
Lørdag 11. september kl 10 arrangeres det dugnad for å utbedre turstien vi i 2019 etablerte fra toppen av hyttefeltet og opp mot Trøgasetnatten. Dette dreier seg bl.a om å legge ut flere klopper å gå på der det er mest vått, og fjerne litt røtter som ligger over stien. Det er gledelig å se at denne stien blir mye brukt. Vi kommer tilbake til hva som trengs av utstyr. Vi møtes kl 10 helt øverst i hyttefeltet ved Øvre Reinsjøfjell nr 108. De som deltar på dugnaden må være fri for koronasymptomer, og kan ikke være i karantene.